آجیل ابراهیم نژاد - آجیل های مفید و مقوی,خرید آجیل به صرفه
منو
دسته بندی محصولات

قیمت و خرید خشکبار

قیمت خشکبار و خرید آن ارتباط مستقیم به هم دارد به طوری که هرچه کیفیت یک خشکبار بهتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر است. یک خشکبار مرغوب و با کیفیت، که قیمت مناسبی هم داشته باشد مسلما یک خرید داچسب ورضایتبخش را برای مشتری خشکبار فراهم می آورد.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی خرید خشکبار به راحتی انجام میشود و این امر باعث شده تا این مواد مغذی و پر خاصیت راحت تر در دسترس همگان قرار گیرد. خشکبار ها که اغلب میوه های خشک شده می باشد یکی از میان وعده های مقوی و طبیعی است که مورد پسند همگان است باخرید خشکبار طبیعی و سالم ویتامین و مواد معدنی بدن خود را تأمین کنید.

قیمت خشکبار

قیمت خشکبار بر اساس کیفیت، تازگی و ارگانیک(طبیعی) بودن آنها متغیر است و در خشکبارها حتی ریزی و درشتی محصول در تعیین قیمت خشکبار موثر می باشد.

خشکبار چیست

در بازار خشکبار ایران و در زمان گذشته به محصولاتی نظیر انواع حبوبات، گندم، چای و برنج خشکبار گفته میشد و امروزه با توجه به پیشرفت های بسیار و فناوری و تبادل بسیار سریع اطلاعات در زمینه خواص انواع مواد غذایی از جمله فوائد خشکبار، مصرف انجیر، توت، کشمش، زردآلو، آلو، هلو، آلبالو، کشک، زرشک و زعفران از مواد غذای بسیار پر مصرف شده و در زمان کنونی خشکبار به این دسته نیز اطلاق می شود که بسیار پرکاربرد و متنوع است.

خرید خشکبار

برای خرید خشکبار چه حضوری و یا خرید آنلاین خشکبار که امروزه رواج بیشتری دارد، دقت در کیفیت آن که شامل طعم، رنگ، بو و تازگی خشکبار است ضروری می باشد. یک خشکبار تازه رنگ جذاب و عالی دارد و هرچه از زمان تازگی آن سپری می شود به مرور تغییر رنگ میدهد. برای خرید انواع خشکبار از سایت خشکبار ابراهیم نژاد به دو روش خرید حضوری در ساعات کار و خرید اینترنتی خشکبار که در هر لحظه از شبانه روز میسر است، می توانید خرید جزئی خشکبار و یا خرید کلی خشکبار خود را از این صفحه انجام دهید. سایت ما شامل سه دسته اصلی آجیل، خشکبارو شکلات می باشد که دسته خشکبار شامل چهار دسته های فرعی یا زیر دسته که عبارتند از: ۱- انجیر، توت، کشمش، مویز ۲- برگه زردآلو، قیصی هلو ‌۳- گردو،بادام ۴- سایر خشکبارها می باشد.

خواص خشکبار

مقدار کالری بالا و مقدار فراوان فیبر در خشکبارها از خواص عمومی آنها می باشد، اما خاصیت هر یک از خشکبار ها بسته به نوع آن فرق میکند. به طور کلی خشکبارها سرشار از آهن پتاسیم کلسیم و ویتامینهای گروه B می باشند که باعث تقویت عمومی بدن میشوند. به ورزشکاران و بخصوص افرادی که رشته بدنسازی فعالیت می کنند توصیه می شود خوردن خشکبار را جدی بگیرید.در مورد خواص خشکبار به این نکته اشاره می کنیم که انواع مختلف خشکبار بر اساس منطقه، طعم خشکبارو کیفیت خشکبار، خواص متفاوتی دارند مثلاً گردویی که در کوهستان با شرایط آب و هوایی بسیار عالی رشد یافته با گردویی که در مناطق دیگرمثل دشت یا داخل روستا یا داخل باغ نزدیک شهر پرورش یافته، متفاوت است، هم از نظر طعم و شکل ظاهری و هم از نظر خواص تفاوت هایی دارند.

انواع خشکبار

خشکبار انواع بسیار زیادی دارد اما پرطرفدارترین خشکبارها در سایت خشکبار ابراهیم نژاد شامل توت، انجیر، برگه زردآلو، قیصی هلو، آلو، گردو، بادام، کشمش، مویز، خاکشیر، کشک، قره قروت، لواشک، عسل، عناب، کنجد، آلوچه، زرشک و خرما میباشد. که هرکدام از این خشکبارها انواع مختلفی دارد و برای راحتی کار در سایت خشکبار ابراهیم نژاد در دسته بندی خشکبار که دسته بندی اصلی هست این محصولات که ذکر شد به عنوان زیر دسته و یا محصولات دسته بندی فرعی خشکبار جایگذاری شده است.
توضیحاتی درباره انواع خشکبار

انجیر

انجیر خشک شده یکی از گیاهان با فیبر بالا محسوب می شود انجیر خشک شده، مقوی و نیروبخش بوده، بهترین غذایی است که می‌تواند در بهبود افرادی که به دلیل بیماری طولانی دچار ضعف بنیه شده‌اند موثر واقع گردد.

کشمش

کشمش سستی و رخوت را از بدن دور می‌کند و موجب از بین رفتن آب اضافی بدن میشود.بدن را تقویت می‌کند دهان را خوشبو می کند. با خرید کشمش و مصرف چند عدد از آن در روز به تقویت حافظه خود کمک کرده و خود را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون دارید.

توت

توت از خشکبار های بسیار پر خاصیت و پرطرفدار است و بخاطر قند طبیعی و زود هضم که دارد بسیاری از افرادی که علاقه به استفاده از قند طبیعی دارند در درجه اول توت را در صدر مصرف خود قرار میدهند.

برگه زردآلو

برگه زردآلو یا زردآلو خشک یا قیسی زردآلو منبع غنی از ویتامین C است که این ویتامین خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد

مویز

مویز دارای انواع مختلفی می باشد که در بخش خود در دسته‌بندی مربوطه به آن پرداخته شده است مویز که با نام عامیانه ممیز معروف است یک خشکبار گرم که برای کم خونی مفید است.

آلو

آلوی خشک شده منبعی غنی از فیبر، کربوهیدرات ها، انواع ویتامین های گروه B, روی، آهن وغیره می باشد، آلو خشک یک مولتی ویتامین کامل است.

گردو

مصرف دو عدد گردو، در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا ۳ در بدن می گردد، اگر میخواهید شبها خواب آرامی داشته باشید برای شام سالاد سبزیجات به همراه گردو میل کنید.

بادام

مصرف بادام سبب افزایش عملکرد مغزی شده بادام یکی از خشکبار های بسیار مفید برای کودکان درحال رشد محسوب می شود

کنجد

کنجد بسیار مغذی است و در اکثر کشورهای فقیر به عنوان جانشین گوشت استفاده می شود. مصرف کنجد برای چاق شدن و تقویت نیروی جنسی موثر است

خرما

خرما سرشار از فیبر است، که از جذب کلسترول بد در بدن جلوگیری می کند و همچنین خرما منبع غنی از آهن است.

قیسی هلو

قیسی هلوکه بصورت قیصی هلو هم نوشته میشود منبعی غنی از ویتامین C محسوب میشود مصرف غذاهایی که دارای این ویتامین هستند سبب افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن در برابر عوامل عفونت زا می شود.

لواشک

لواشک در انواع مختلف ترش و شیرین و ملس موجود است که طعم آن بستگی به میوه آن دارد.

قره قروت

قره قروت یک ترش خواستنی پر خاصیت و سرشار از کلسیم.

عسل

انسان از دوران کهن از عسل به عنوان یک ماده غذایی و دارویی بهره می برده است، عسل در افزایش سطح سیستم ایمنی بدن نقش بسزایی دارد.

آلوچه

آلوچه یک خشکبار عالی برای رفع یبوست می باشد، که از آن در سوپ گندم استفاده کنید، دقت شود سوپ جو منظور نیست، در سوپ گندم استفاده کنید وهنگام تناول مراقب هسته های آن باشید واز انرژی و ویتامینهای گندم به همراه خاصیت سرد و تری آلوچه با هم، لذت ببرید البته است طعم ترکیب آلوچه با سوپ گندم نمیشه چیزی گفت فقط باید چشید

آلبالو خشک

آلبالو خشک در حالی که یک از تنقلات خوشمزه و باب طبع همگان است، یک تصفیه کننده خون درجه یک نیز به شمار می آید.

نگهداری خشکبار

یک خشکبار تازه رنگ جذاب و عالی دارد و هرچه از زمان تازگی آن سپری می شود به مرور تغییر رنگ میدهد،که البته چگونگی نگهداری خشکبار در این تغییر رنگ بسیار موثر است. چنانکه نگهداری خشکبار به طور مطلوب انجام گیرد، به طوری که در مکان های سرد مانند سردخانه های موادغذایی که به صورت کلی برای نگهداری گروهی از خشکبار استفاده می شود ثبات کیفیت خشکبار بیشتر است.
روش دیگر نگهداری خشکبار در یخچال و یا برای مدت طولانی تر در فریزر می باشد که البته باید بسته بندی خشکبار به صورت وکیوم و یا چیزی شبیه به آن به صورت عالی انجام شده باشد، بنابراین کیفیت خشکبار، بستگی به نحوه نگهداری آن دارد. اگر وکیوم در دسترس نیست برای نگهداری خشکبار آن را داخل سه تا نایلون به صورت سر و ته قرار دهید و با دست تا حد امکان هوای آن را خارج کنید و درب آنها را با چسب و یا با نخ به صورت محکم ببندید و پس از آن در یخچال یا فریزر خود نگهداری کنید.

منبع: خواص آجیل ها و خشکبار نویسندگان: دکتر محمد مهدی امیری خوریه دکتر سید آرمان الموتی دکتر مرجان مراد سلطان و مقدمه بابک عباسی با تشکر ویژه ازجناب دکتر امیری خوریه

منبع:عسل درمانی، پدید آور: سبحان خدادای

نظر خود را بنویسید