دسترسی سریع
شکلات تلخ
شکلات تلخ از انواع شکلات بوده که برای سلامتی بسیار مفید است شکلاتها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار میشوند هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاهتر و تلختر میشود. شکلاتها از ۱۰ درصد( شکلات سفید) تا ۹۹ درصد (شکلات سیاه) درجهبندی میشوند.
قیمت و خرید شکلات تلخ
معمولاً افراد جوانتر به شکلات های تلخ با درصد تلخی بالاتر علاقهمند هستند و افراد مسن از شکلات تلخ با درصد پایین تر استفاده می کنند. خرید شکلات تلخ را میتوانید از میان برندهای معروف ایرانی شکلات تلخ، که تعدادشان بسیار زیاد است به راحتی انجام دهید.در هنگام خرید درصد تلخی شکلات را مد نظر قرار دهید چون هر چه درصد تلخی شکلات بالاتر باشد به همان نسبت قیمت شکلات تلخ متغیرومعمولا بیشتر میباشد.
خواص شکلات تلخ
شکلاتهای تلخ نسبت به شکلاتهای شیرین ۳ برابر بیشتر آنتی اکسیدان دارند این آنتی اکسیدان تاثیر بالایی در کاهش فشار خون دارد و مواد موجود در کاکائو به باز شدن رگها کمک میکند و مانع تصلب شرایین و گرفتگی دیواره عروق میشود کافئین موجود در شکلات ایجاد احساس نشاط و رفع خستگی می کند.
یک خاصیت مهم دیگر که کمتر به آن پرداخته می شود دورهم نشینی و خوردن چای یا قهوه با شکلات و از جمله شکلات تلخ می باشد که باعث افزوده شدن احساس لذت می شود. از شکلات تلخهای بسیار پرفروش و برند بازار ایران میتوان به شکلات تلخ دو سرپیچ باراکا اشاره کرد
یک خاصیت مهم دیگر که کمتر به آن پرداخته می شود دورهم نشینی و خوردن چای یا قهوه با شکلات و از جمله شکلات تلخ می باشد که باعث افزوده شدن احساس لذت می شود. از شکلات تلخهای بسیار پرفروش و برند بازار ایران میتوان به شکلات تلخ دو سرپیچ باراکا اشاره کرد
انواع شکلات تلخ
شکلات تلخ بر اساس ذائقه و سن و سال متفاوت است و همانطور که قبلا اشاره کردیم افراد جوانتر به شکلات های تلخ با درصد تلخی بالاتر و افراد مسن به شکلات های تلخ با درصد پایین تر علاقه مند هسنند از برندهای معروف شکلات تلخ در ایران شکلات تلخ پارمیدا که بسیار پرطرفدار و خوش طعم هست می باشد که دارای تنوع و درصدهای مختلف از لحاظ تلخی میباشد. از سایر شکلات های تلخ پرفروش و معتبر ایرانی می توان ازشکلات تلخ آیدین، شکلات تلخ باراکا و شکلات های تلخ چیچک، شونیز. قافلانکوه و غیره نام برد.
انواع شکلاتهای تلخ مجموعه ما عبارت است از شکلات تلخ پارمیدا ۹۶ درصد، شکلات تلخ پارمیدای ۸۴ درصد، شکلات تلخ پارمیدا ۷۲ درصد، شکلات تلخ آیدین ۸۳ درصد، شکلات تلخ قافلانکوه ۸۴ درصد، شکلات تلخ چیچک ۷۸ درصد، شکلات تلخ شونیز ۶۵ درصد و شکلات تلخ باراکا ۶۵ درصد در دو مدل دو سرپیچ و دوسر پرس.
منبع: خواص آجیل ها و خشکبار نویسندگان: دکتر محمد مهدی امیری خوریه دکتر سید آرمان الموتی دکتر مرجان مراد سلطان با تشکر ویژه ازجناب دکتر امیری خوریه