در حال بارگذاری ...
بادام درختی برشته ایرانی

تعداد محصول

-
+

وزن محصول

قیمت ( تومان )
429000
توضیحات محصول

بادام (Prunus dulcis, Prunus amygdalus) نوعی ميوه است، که درخت آن بومی ايران و کشورهای اطراف و آسياي مركزي است، اما در مناطق بسیاری کشت می‌شود.

ایران با تولید ۶٪ در رتبه پنجم تولیدکنندگان این میوه قرار دارد.

بزرگترین بادامستان‌های دیم در ایران، در شهرستان كوهسرخ خراسان رضوی و هماشهر منطقه قهستان در کرمان شهرستان سيرجان قرار دارد.





خواص بادام درختی

ريشه درخت بادام قوی است به صورتي كه اين درخت می تواند حتی با رطوبت كم نيز رشد کند. برگهای درخت بادام به صورت بيضی، باريک، نوک تيز و سبز رنگ می باشد.

گلهای آن زيبا و صورتی رنگ است. در اوايل بهار شکوفه های بادام ظاهر می شود.



دو نوع بادام وجود دارد:

1. بادام شيرين (Sweet Almond)

2. بادام تلخ (Bitter Almond)



مغز بادام شيرين طعم ملايم و خوشمزه ای دارد و بسهولت از بادام تلخ تشخيص داده می شود.

از کليه قسمت های درخت بادام شيرين مانند شکوفه، برگ و ميوه آن استفاده طبی می شود.





در مغز بادام شيرين برشته، آب، انرژي، پروتئين، روغن هاي اشباع نشده، نشاسته، کلسيم، فسفر، آهن، پتاسيم، ويتامين ب 1، ويتامين ب 2 و ويتامين ب 3 يافت می شود.

مقدار انرژی موجود در هر ۱۰۰ گرم مغز بادام، ۵۷۶ کیلوکالری است.



خواص داروئی بادام شيرين برشته ايراني

بادام شيرين از نظر طب سنتي کمی گرم و تر است.



1. ملين است.

2. سينه را نرم می کند و برای رفع سرفه، ناراحتی حنجره و تنگی نفس مفيد بوده و خلط آور است.

3. برای درمان زخم روده ها و مثانه و اسهال مفيد است.

4. بادام برشته ايراني مقوی معده بوده و قابض است.

5. بادام درختي تقويت کننده نيروی جنسی است.





مضرات بادام درختی:

با اينكه بادام داراي مواد مغذی بسياری است بنابراين غذای بسيار خوبی است ولی چون سنگين بوده و راحت هضم نمي شود نبايد در خوردن آن افراط کرد.

بادام همچنين برای معده های ضعيف و سرد خوب نيست.


ویژگی محصول
  • مغزبادام درختی  ایرانی ؛از لحاظ طعم بسیار بهتر از نوع خارجی آن است

نظر خود را بنویسید