در حال بارگذاری ...
زردآلو 
لیست محصولات - زردآلو


توضیحات دسته بندی

انواع قیصی زردالو

و

برگه زردآلو

تاریخچه:

محققان معتقدند با توجه به کشت طولانی زردالو در مناطق ارمنستان امروزی منشاء این گیاه از همین ناحیه می باشد حفاری های باستان شناسی نشان داده است عمره دانه های زردآلو در ارمنستان امروزی به عصر مس باز می‌گردد .

واویلوف یکی از دانشمندان روسی که روی منابع ژنتیک گیاهی تحقیق می کرد معتقد بود منشاء زردآلو کشور چین می باشد و چهار سال قبل از میلاد به هند منتقل و تکثیرآن رواج یافته است 

ترکیه با بیش از ۴۷۶ هزار تن، کشور ایران با ۴۰۰ هزار تن ازبکستان ۳۲۵هزار تن وب کشور ایتالیا با تولید بیش از ۲۵۲ هزار تن در جایگاه های اول تولید زردآلو در سطح جهان قرار دارند

 زردآلو از دوران باستان در ایران کشت و پرورش یافته است صادرات برگه یا خشک شده زردآلو در ایران قدمتی طولانی دارد.

 خواص و نکات درمانی:

 زردآلو خشک‌ دارای فیبر بالایی می باشد که برای درمان یبوست و مشکلات گوارشی می توانید از برگه های زردآلو بهره ببرید.

 زردآلو منبعی غنی از کارتنوئیدهای طبیعی محسوب می شود این مواد خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارند و مصرف آنها در رژیم غذایی روزانه سبب کاهش بروز بیماری‌های قلبی کاهش کلسترول بد خون و پیشگیری از بروز سرطان در بدن می شودقیصی زردآلو منبع خوبی از مواد معدنی شامل پتاسیم آهن روی کلسیم و منیزیم می‌باشد پتاسیم یک ماده معدنی برای داشتن قلب سالم است پتاسیم بخش مهمی از سلول و مایعات بدن است که به تنظیم قلب و فشار خون کمک می کند

 زردآلوی خشک شده منبعی غنی از بتاکاروتن است بتاکاروتن زمینه‌ساز ایجاد ویتامین A در بدن است این ویتامین در میوه هایی با رنگ های زرد و سبز تیره به فراوانی یافت می شود بتاکاروتن از بینایی محافظت کرده و از بروز اختلالات بینایی در افراد پیشگیری می‌کند افرادی که از منابع غنی بتاکاروتن در رژیم غذایی روزانه خود بهره می برند از بروز نابینایی بر اثر استرس و پیری پیشگیری می کنند مصرف زردآلوی خشک سبب درمان یبوست و مشکلات گوارشی بدن شده و مانند یک ملین قوی در بدن عمل میکند زردآلوی خشک منبع غنی از ویتامین C است این ویتامین خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی داشته و سبب نابودی سلولهای اکسیده که زمینه ساز بروز سرطان در بدن است می شود

 ویتامین C برای حفظ دندان ها و استخوان های بدن ضروری است و به بدن در جذب آهن کمک کرده و سبب محافظت از بدن در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا می‌شود

 زردآلوی خشک شده که به قیصی یابرگه زردآلو معروف است، حاوی ویتامین K است که این ویتامین سبب لخته شدن سریعتر خون شده و به حفظ سلامتی استخوان‌ها، دندان‌ها و غضروف های بدن کمک می کند زردآلو منبع غنی از ویتامین های گروهB و فولات میباشد

 فولات ویتامین مفید برای بدن است که سبب تولید هموگلوبین در خون شده و به بدن در تغذیه رسانی صحیح و سریع کمک می کند این ویتامین همچنین سبب افزایش استحکام و درخشندگی موها می شود آهن موجود در قیسی زردآلو نیز به شادابی و افزایش سلامتی موها کمک می کندزردآلوی خشک شده همچنین منبع غنی از ویتامین B17 است که این ویتامین سبب کاهش بروز سرطان در بدن می شود.

زردآلوی خشک شده به نام قیصی زردالو و برگه زردالو شناخته میشود که انواع ترش وشیرین وقیصی زرالو(برگه  زردالو) ارگانیک وغیرارگانیک درسایزبندی موجود است.

نظر خود را بنویسید

 کپی برداری از عکسهاو سایر مطالب سایت جهت مصارف تجاری ممنون است

آجیل ابراهیم نژاد شعبه دیگری ندارد