در حال بارگذاری ...
پسته احمدآقایی 

توضیحات دسته بندی

پسته(pistachio)

 تاریخچه پسته: پسته در ابتدا غذای ثروتمندان محسوب می شده است محققان معتقدند منشاء درخت پسته از خاورمیانه و بخصوص کشور ایران است در ابتدای قرن اول پس از میلاد از کشور سوریه پسته‌، به اروپا منتقل شد و مصرف آن در جنوب اروپا گسترش یافت 

صادرات پسته

صادرات پسته ، از کشور ایران از سال۱۹۳۰ میلادی آغاز شده است و به کشورهای اروپایی و آمریکایی صادر می شده است امروزه بزرگترین صادر کننده پسته مرغوب جهان کشور ایران است حکیم ابوعلی سینا دانشمند بزرگ ایرانی معتقد بود پسته سبب رفع بیماری‌های کبدی می‌شود و برای تقویت بدن بسیار مفید است.

از پسته برای رنگ کردن انواع پارچه ها استفاده می شده است و حتی امروزه در کشور هند از پسته برای رنگ کردن انواع الیاف ها و پارچه ها استفاده می شود کشورهای ایران آمریکا ترکیه سوریه چین بزرگترین کشورهاازلحاظ تولید پسته‌ ، در سطح جهان می باشند

 خواص پسته

   پسته سرشار از مس فسفر و منگنز است منبع فوق العاده غنی از ویتامین B6 می باشد پسته منبع غنی از ویتامین E و سرشار از پروتئین می باشد 

 بنابراین پسته یکی از نمادهای سلامتی محسوب می شود این آجیل خوشمزه مورد مصرف و احترام تمام جوامع بشری از قدیم بوده است.

پسته و ورزشکاران

 پسته منبعی غنی از لیزین محسوب می شود افراد گیاهخوار و ورزشکاران در معرض کمبود این اسید آمینه قرار دارند کمبود لیزین در بدن شامل ‌خستگی‌،کم خونی ،‌کاهش اشتها، سرگیجه‌،تهوع و نمایان شدن رگ های خونی در چشم ها می باشد.

 پسته منبع غنی از پروتئین محسوب می شود بنابراین مصرف این آجیل مفید به ورزشکاران توصیه می شود زیرا طبق مطالعات انجام شده مصرف پروتئین کافی در رژیم غذایی ورزشکاران میزان کوفتگی و درد را پس از تمرینات ورزشی به شدت کاهش می دهد‌.

 مصرف پسته در رژیم غذایی روزانه سبب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بدن در برابر بروز عفونت محافظت می‌کند ویتامین B6 موجود در پسته همچنین سبب افزایش میزان هموگلوبین های قرمز در خون شده و سبب افزایش سلامتی غدد لنفاوی مانند تیموس‌، طحال و لنف میشود میزان فیبر موجود در پسته بیش از گردو است وبه همین علت پسته منبع غنی از فیبر محسوب می شود مصرف آن از بروز یبوست در بدن پیشگیری می کند.

پسته احمدآقایی

پسته‌احمداقایی ازپرفروشترین رقم پسته است وپسته احمدآقایی‌خام باپوست سفیدورنگ مغز سرخ زیبا که اصطلاحا به آن ماتیک گفته میشود پرفروشترین رقم پسته خام است‌.

طعم پسته احمدآقایی‌خام که محصول کرمان ورفسنجان است به علت تجربه بالای باغداران این اقلیم تقریبا بهترین طعم پسته احمدآقایی است.

وچنانچه میدانید  طعم پسته احمدآقایی برشته ، باتوجه به نوع پخت آن متفاوت است واگراز ماسوال نمائید بهترین طعم این نوع پسته رابه شما معرفی خواهیم کردکه درکمترجایییافت میشود.

برای خریدآنلاین(اینترنتی) بهترین نوع پسته احمدآقایی موردنظربامقایسه رقمهای مختلف آن ونیزدرصورت نیاز به مشاوره ازراههای ارتباطی باما ارتباط بگیرید

جهت خریدپسته کلی ونیز جزئی میتوانیدبه شماره ۰۹۱۵۳۵۱۴۴۳۴

درواتساب نیز پیام دهید وبرای دریافت پاسخ حتما صبوری‌لازم است‌.

مشتریان خریدکلی پسته میتوانندابتدا نمونه‌ای ازپسته راازماخریداری وپس ازبررسیهای لازم وتایید ‌، خرید پسته خودرابصورت کلی انجام دهند‌.

فیلم انواع پسته‌های احمدآقایی خام برشته موجود درفروشگاه آجیل ابراهیم نژاد را ملاحظه نمائید

 

صادرات پسته

جهت تهیه پسته صادراتی ولاکچری ودریافت قیمت ونوع آن بامادرارتباط باشید‌.

نظر خود را بنویسید

 کپی برداری از عکسهاو سایر مطالب سایت جهت مصارف تجاری ممنون است

آجیل ابراهیم نژاد شعبه دیگری ندارد