آجیل ابراهیم نژاد - آجیل های مفید و مقوی,خرید آجیل به صرفه
منو
دسته بندی محصولات

خرید قیسی زردآلو و برگه زردآلو

برای خرید قیسی زردآلو باید طعم ها و نوع نیاز قیسی و برگه زردآلو را بشناسیم زردآلوی خشک شده، کامل راقیسی زردالو گویندو نصف زردالو رابرگه زردآلو می گویند وطعمهای ترش وملس وشیرین دارد.

خرید قیسی زردآلو و برگه زردآلو ابراهیم نژاد

تاریخچه زردآلو:

محققان معتقدند با توجه به کشت طولانی زردالو در مناطق ارمنستان امروزی منشاء این گیاه از همین ناحیه می باشد حفاری های باستان شناسی نشان داده است عمر دانه های زردآلو در ارمنستان امروزی به عصر مس باز می گردد . واویلوف یکی از دانشمندان روسی که روی منابع ژنتیک گیاهی تحقیق می کرد معتقد بود منشاء زردآلو کشور چین می باشد و چهار سال قبل از میلاد به هند منتقل و تکثیرآن رواج یافته است.

محصولات قیسی زردآلو

قیمت وخرید محصولات قیسی زردآلو

برای خرید قیسی و یا برگه زردآلو باید نوع نیاز مصرف کننده مشخص شود مثلا افرادی با سنین بالاتر قیسی زردآلوی شیرین را استفاده می کنند و افراد جوان تر و خیلی جوان طعم زردآلوی ملس و زردآلوی ترش را می پسندند.

خرید آنلاین محصولات قیسی زردآلو

خواص و نکات درمانی قیسی وبرگه زردآلو:

زردآلو خشک‌ دارای فیبر بالایی می باشد که برای درمان یبوست و مشکلات گوارشی می توانید از برگه های زردآلو بهره ببرید.

زردآلو برای قلب

زردآلو منبعی غنی از کارتنوئیدهای طبیعی محسوب می شود این مواد خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارند و مصرف آنها در رژیم غذایی روزانه سبب کاهش بروز بیماری‌های قلبی کاهش کلسترول بد خون و پیشگیری از بروز سرطان در بدن می شودقیصی زردآلو منبع خوبی از مواد معدنی شامل پتاسیم آهن روی کلسیم و منیزیم می‌باشد پتاسیم یک ماده معدنی برای داشتن قلب سالم است پتاسیم بخش مهمی از سلول و مایعات بدن است که به تنظیم قلب و فشار خون کمک می کند

خواص زردآلو برای قلب

زردآلو و بینایی

زردآلوی خشک شده منبعی غنی از بتاکاروتن است بتاکاروتن زمینه‌ساز ایجاد ویتامین A در بدن است این ویتامین در میوه هایی با رنگ های زرد و سبز تیره به فراوانی یافت می شود بتاکاروتن از بینایی محافظت کرده و از بروز اختلالات بینایی در افراد پیشگیری می‌کند افرادی که از منابع غنی بتاکاروتن در رژیم غذایی روزانه خود بهره می برند از بروز نابینایی بر اثر استرس و پیری پیشگیری می کنند

قیسی زردآلو و چشم

زردآلو و خاصیت آنتی اکسیدانی

مصرف زردآلوی خشک سبب درمان یبوست و مشکلات گوارشی بدن شده و مانند یک ملین قوی در بدن عمل میکند زردآلوی خشک منبع غنی از ویتامین C است این ویتامین خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی داشته و سبب نابودی سلولهای اکسیده که زمینه ساز بروز سرطان در بدن است می شود ویتامین C برای حفظ دندان ها و استخوان های بدن ضروری است و به بدن در جذب آهن کمک کرده و سبب محافظت از بدن در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا می‌شود

ویتامین های قیسی زردآلو

زردآلوی خشک شده که به قیصی زردآلو یابرگه زردآلو معروف است، حاوی ویتامین K است که این ویتامین سبب لخته شدن سریعتر خون شده و به حفظ سلامتی استخوان‌ها، دندان‌ها و غضروف های بدن کمک می کند زردآلو منبع غنی از ویتامین های گروهB و فولات میباشد فولات ویتامین مفید برای بدن است که سبب تولید هموگلوبین در خون شده و به بدن در تغذیه رسانی صحیح و سریع کمک می کند این ویتامین همچنین سبب افزایش استحکام و درخشندگی موها می شود آهن موجود در قیسی زردآلو نیز به شادابی و افزایش سلامتی موها کمک می کندزردآلوی خشک شده همچنین منبع غنی از ویتامین B17 است که این ویتامین سبب کاهش بروز سرطان در بدن می شود.

منبع: خواص آجیل ها و خشکبار نویسندگان: دکتر محمد مهدی امیری خوریه دکتر سید آرمان الموتی دکتر مرجان مراد سلطان با تشکر ویژه ازجناب دکتر امیری خوریه

نظر خود را بنویسید